Over bocx

Er zijn veel dingen belangrijk in het leven, één daarvan is thuiskomen.
Een plek waar je jezelf kan zijn en tot rust kunt komen.
Dat thuisgevoel creëer je onder andere met een inrichting die bij je past.
Met dit als doel voor ogen, zijn wij aan de slag gegaan en stellen aan u voor:

Bocx Interiors staat voor heerlijk zitten en relaxen.
Wij hebben de collectie zo samengesteld dat alle meubels onderling naadloos op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk van elkaar prima passen in een bestaand interieur.
Met de meubelen van Bocx Interiors kun je prima variëren, creëren en combineren en dat alles naar eigen smaak.

Hoe u Bocx Interiors ook gebruikt, wij hopen vooral dat u met onze collectie een sfeer creëert waar u zich in thuis voelt.

Wij proberen jaarlijks met een nieuwe en frisse aanvulling te komen op onze collectie. Een collectie die wij afstemmen op de vraag van onze klanten en onze eigen ideeën. Zo bestaat de collectie uit banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen.

Aan de hand van verlichting, onze meubellijn en diverse woonaccessoires willen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn. De collectie is te gebruiken in verschillende woonstijlen bijvoorbeeld in een strak, modern, klassiek of een landelijk interieur.
Onze banken, fauteuils,eetkamerstoelen, barstoelen en barkrukken zijn bekleed met kwalitatief mooie stoffen en rijke kleuren.

Iedere Bocx dealer heeft een uitgebreide stalen collectie.
De meubelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden, die met liefde voor het vak de beste Bocx Interiors zitmeubelen maken.

Alle meubelen worden gemaakt met de beste vullingen en met top kwaliteit rompen, die garant staan voor jarenlang zit- en leefplezier. Voor meer ideeën en de gehele collectie kijk dan lekker rond op deze site of bezoek één van onze verkoopadressen verspreid over het land.

U herkent een Bocx Interiors product aan het Bocx Interiors label aan de rechter achterzijde van het zitmeubel.