Dealer worden

Wij vinden een duurzame relatie met onze dealers erg belangrijk en hechten daarom veel waarde aan optimale en duidelijke communicatie tussen Bocx en onze verkooppunten. Dealer zijn van Bocx Interiors heeft vele voordelen want met meer dan 20 jaar ervaring in de meubel branche hebben wij een sterk ontwikkeld, kwalitatief en stijlvol product op de markt weten te zetten waar u en uw klanten erg gelukkig mee zullen zijn.

Bocx Interiors heeft één van de meest uitgebreide zitmeubelen collecties van Nederland met een ruim assortiment aan: banken, loungebanken, hoekbanken, fauteuils, loveseats, eetkamerstoelen, hockers, barkrukken en barstoelen. Alle meubelen van Bocx Interiors zijn beschikbaar in talloze kleuren en stoffen en wij werken nauw samen met bijna alle stoffen leveranciers in binnen- en buitenland.

Bent u geënthousiasmeerd door het zien van onze collectie, bel ons dan gerust op 0182-727380 of mail naar info@bocxinteriors.nl. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom te Reeuwijk.

[insta-gallery id=”1″]