Copyright

Alle foto’s, teksten en andere intellectuele eigendommen op deze website en andere domeinen in bezit van Bocx Interiors B.V. zijn eigendom van Bocx Interiors B.V. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, zowel online als offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bocx Interiors B.V.

 

Disclaimer

Zowel de inhoud van deze website, als de inhoud van alle andere publicaties van Bocx Interiors B.V. is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Daarentegen kan Bocx Interiors B.V. geen garanties geven met betrekking tot het karakter, de incorrectheid of de inhoud van deze informatie.

Deze website en alle bijbehorende onderdelen daarvan zijn eigendom van Bocx Interiors B.V. Het is niet toegestaan om de website www.bocxinteriors.com of delen van de website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder besliste (schriftelijke) akkoord van Bocx Interiors B.V. Het is wel toegestaan om voor persoonlijke doeleinden, niet commercieel, gebruik te maken van bovenstaande punten.

De informatie op www.bocxinteriors.com wordt door ons team met zorg samengesteld en weergegeven. Het is helaas mogelijk dat er soms onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op de website staat. Wij streven ernaar om alle informatie zo snel mogelijk bij te werken, wanneer dit nodig is. Alles wordt zo spoedig mogelijk in het werk gezet om eventueel misbruik te voorkomen. Het recht behoudt zich bij Bocx Interiors B.V. om eventuele wijzigingen met directe ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

 

Algemene Voorwaarden

Onze algemene leveringsvoorwaarden word met iedere order en order bevestiging digitaal meegestuurd. Mocht je deze graag in willen zien dan kun je contact met ons opnemen.

error: Copyright © Bocx Interiors B.V.