Waar het begon, wie wij zijn, wat we doen en waar wij (samen met jouw) graag naar toe willen.

Er zijn veel dingen belangrijk in het leven, één daarvan is thuiskomen. Een plek waar je jezelf kan zijn en tot rust kunt komen. Dat thuisgevoel creëer je onder andere met een inrichting die bij je past.
Met dit als doel voor ogen, zijn wij (Dirk & Diana van den Broek, oprichters sinds 2008) aan de slag gegaan en stellen graag aan u voor: Bocx Interiors. Bocx Interiors staat voor heerlijk zitten en relaxen.

De collectie zo samengesteld dat alle meubels onderling naadloos op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk van elkaar prima passen in een bestaand interieur. Met de meubelen van Bocx Interiors kun je prima variëren, creëren en combineren en dat alles naar eigen smaak. Hoe je Bocx Interiors ook gebruikt, wij hopen vooral dat je met onze gevarieerde collectie een sfeer creëert waar jij je in thuis voelt.

Wij (Kees & Moniek Regeling, eigenaren sinds 2018) proberen jaarlijks met een nieuwe en frisse aanvulling te komen op onze collectie. Een collectie die wij afstemmen op de vraag van onze klanten en onze eigen ideeën. Zo bestaat de collectie uit banken, loungebanken, hoekbanken, elementenbanken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen. Aan de hand van verlichting, onze meubellijn en diverse woonaccessoires willen wij je laten zien wat de mogelijkheden zijn. De collectie is te gebruiken in verschillende woonstijlen bijvoorbeeld in een strak, modern, klassiek of een landelijk interieur.
Onze banken, fauteuils,eetkamerstoelen, barstoelen en barkrukken zijn bekleed met kwalitatief mooie stoffen en rijke kleuren. De materialen die gebriukt worden komen uitsluitend van de beste Europese stoffen huizen af.

Alle Bocx Interiors dealers heeft een uitgebreide stalen collectie ter beschikking. De meubelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden, die met liefde voor het vak de beste Bocx Interiors zitmeubelen maken. Alle meubelen worden vervaardigt met de beste vullingen en top kwaliteit rompen, die garant staan voor jarenlang zit- en leefplezier. Voor meer ideeën en de gehele collectie kun je lekker rond op kijken op onze website. Benieuwd naar jouw dichtstbijzijnde Bocx Interiors verkooppunt? Stuur ons een berichtje d.m.v. van onze chat functie rechts onder in je beeldscherm

Je herkent een origineel Bocx Interiors product aan het donker grijze Bocx Interiors label aan de rechter achterzijde van het zitmeubel.

Met een Europees dealer netwerk is er altijd een winkel bij jouw in de buurt.

Je bent winkelier en hebt interesse in Bocx Interiors? Wij helpen je graag verder.

Van landelijk chique naar lifestyle tot modern. Wij zijn de plek voor jouw droom interieur.

Onze collectie bestaat uit banken, loungebanken, hoekbanken, elementbanken, fauteuils, loveseats, hockers, eetkamerstoelen, barstoelen en barkrukken. Kortom voor iedere wens is er een passende zit.

error: Copyright © Bocx Interiors B.V.