Bocx Interiors, uw nieuwe zitmeubelen leverancier

Bocx Interiors is een producent van zitmeubelen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en leveren van een breed scala aan zitmeubelen, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en hockers.

Collectie

Bocx Interiors beschikt over een ruimte collectie zitmeubelen, waaronder: banken, elementbanken, fauteuils, loveseats, stoelen en hockers

Werkgebied

Als Bocx Interiors verkooppunt werk je met een royaal werkgebied die exclusief voor jouw onderneming bereikbaar wordt gesteld.

f

Opstellingen

Het unieke van Bocx Interiors is dat alle modellen zitmeubelen in ondenkbaar veel opstellingsmogelijkheden verkrijgbar zijn.

Stoffen keuze

Bij Bocx Interiors werken we samen met internationale kwaliteitsmerken. Naast ons huismerk bieden we ruim 10.000 stoffen en kleuren.

COLLECTIE

Banken

1 tot 4 zits banken, loungebanken, hoekbanken en elementbanken in zeer uiteenlopende stijlen

Fauteuils

Fauteuils, loveseats en armstoelen in diverse soorten, maten en woonstijlen

Stoelen

Verschillende designs en stijlen eetkamerstoelen, barstoelen en barkrukken

Hockers

Diverse soorten hockers en poefs, ook verkrijgbaar in diverse formaten gecombineerde sets

Bocx Interiors is een zitmeubelen producent die uitsluitend B2B en middels een eigen hoogwaardig dealernetwerk haar collectie aan de retail aanbiedt. Onze klanten zijn voornamelijk onafhankelijke woonwinkels en interieurstylisten. 

Voor designers en interieurstylisten biedt Bocx Interiors een bron van inspiratie en mogelijkheden. Onze diverse collectie zitmeubelen is niet alleen zeer variërend qua stijl maar kent ook tientallen opstellingsmogeleijkheden. Onze showroom in Reeuwijk is de ideale plek om met uw klanten  de collectie te bekijken.

Interieur specialisten vertrouwen op Bocx Interiors om het hoogwaardige design, kwalitatieve producten en uitgebreide personalisatie mogelijkheden. Onze klanten stellen wij ook in staat om onze showroom als verlengstuk van hun winkel te gebruiken. Zo kunt u, uw klanten altijd van gepast advies op maat voorzien, zonder dat u daar te veel winkeloppervlak voor af hoeft te staan.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Reeuwijk

error: Copyright protectie aanwezig