WAT WIJ DOEN

Zitmeubelen producent

Bocx Interiors is een zitmeubelen producent, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en leveren van een breed scala aan zitmeubelen, zoals banken, fauteuils, stoelen, hockers en poefs. In onze eigen fabriek combineren we vakmanschap, innovatie en hoogwaardige materialen om comfortabele en stijlvolle meubelstukken te creëren die voldoen aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten. Van het selecteren van kwaliteitsstoffen tot het ontwerpen van ergonomische vormen, als zitmeubelen producent strefen wij er naar om meubels te leveren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn voor diverse interieurs.

Europees dealer netwerk

Als zitmeubelen producent zijn we een bedrijf dat zich specialiseert in de grootschalige fabricatie en distributie van zitmeubelen aan andere bedrijven, zoals retailers, interieurontwerpers, projectinrichters en andere groothandels. Onze klanten fungeren als tussenpersoon tussen wij als fabrikant en en de eindgebruiker. Wij bieden een breed scala aan zitmeubelen, variërend van banken, fauteuils en stoelen tot hockers, poefs en andere aanverwante interieur producten.

Europees dealernetwerk

Als zitmeubelen producent zijn we een bedrijf dat zich specialiseert in de grootschalige fabricatie en distributie van zitmeubelen aan andere bedrijven, zoals retailers, interieurontwerpers, projectinrichters en andere groothandels. Onze klanten fungeren als tussenpersoon tussen wij als fabrikant en de eindgebruiker. Wij bieden een breed scala aan zitmeubelen, variërend van banken, fauteuils en stoelen tot hockers, poefs en andere aanverwante interieurproducten.

error: Copyright protectie aanwezig